Profile universale cu banda dubla adeziva

Profile universale cu banda dubla adeziva:
– cu banda adeziva
– se pot fixa pe o multitudine de suprafete
– cu front transparent anti-praf
– culori: transparent, alb si culori standard
– disponibile la comanda in orice culoare din paletar
– material: plastic dur de inalta calitate

DBR

Profile prevazute cu spuma adeziva de 12 mm pe verso. Se pot fixa pe o multitudine de suprafete. Cu front transparent anti-praf. Sunt ideale pentru sisteme de rafturi metalice industriale. Culori: transparent, alb, rosu si culori standard, disponibile la comanda in orice culoare din paletar. Material:plastic dur de inalta calitate. Lungime standard 1000 mm, inaltime eticheta 60 mm.

4.71 LEI (*valoare fara TVA)
DBR-Shelf-Edge-Strip-2037-2

Cu banda sau spuma adeziva aplicata pe verso Se pot fixa pe o multitudine de suprafete Cu front transparent anti-praf Culori: transparent, alb, rosu si culori standard Disponibile la comanda in orice culoare din paletar Material: plastic dur de inalta calitate Latime 40 mm; lungime 1000 mm; inaltime eticheta 39 mm

💰3.24 LEI (*valoare fara TVA) PRET PROMO!
DBR-Shelf-Edge-Strip-2037-2

Profile prevazute cu spuma sau banda adeziva pe verso. Se pot fixa pe o multitudine de suprafete. Cu front transparent anti-praf. Culori: transparent, alb, rosu si culori standard, disponibile la comanda in orice culoare din paletar. Material:plastic dur de inalta calitate. Lungime standard 1000 mm, inaltime eticheta 52 mm.

4.19 LEI (*valoare fara TVA)
HE-Shelf-Edge-Strip-746-2

Profil cu fixare adeziva pe suprafata orizontala. Ideal pentru suprafete fara cant. Dimensiuni: latime eticheta 39 mm, lungime standard 1000 mm. Culori: alb, transparent si alte culori ale paletarului.  

4.38 LEI (*valoare fara TVA)
Scanner-Profile-NO-2047-2

Profil adeziv cu inclinatie 25° Culoare: transparent sau alb Aplicabile pe rafturi: Storebest, Linde, Adams, Decor Metall si rafturi de lemn, pal, etc Disponibile la latime de 39 si 26 mm.

3.62 LEI (*valoare fara TVA)
Banda decor PVC

Banda decor este utilizata prin inserarea in toate modelele de sine pret pentru rafturi comerciale, lemn, sticla etc. Este disponibila in culorile: rosu, verde, albastru, galben, negru, gri, etc. Inaltime 39 mm. Lungime: 1 rola = 100 m

0.87 LEI / M (*valoare fara TVA)